Richard Stooker - Beurs Goochelaar

Beurs goochelen voor extra exposure!

Deelnemen aan een beurs of niet? Dit blijft altijd voor veel bedrijven ieder jaar een uitdaging. De 1 vindt dat zijn/haar succes afhangt van beurzen, de ander vindt het weggegooid geld. Weer anderen nemen deel aan beurzen omdat ze bang zijn kansen te missen. Maar alles bijeen, vinden de meeste bedrijven deelname aan beurzen nog steeds de moeite.

Deelname aan een beurs vraagt andere spelregels dan dat u gewend bent in het zakenleven. Het is van groot belang dat u opvalt tussen de andere deelnemers, alleen een stand hebben is dan niet genoeg!

Richard Stooker - De Beurs Goochelaar in het World Forum Den Haag

 

Wie en wat wilt u bereiken tijdens uw deelname? De juiste entertainment inhuren is een must op deze dag. Maar ook met entertainment worden vele fouten gemaakt! Beursgoochelaar Richard Stooker weet alle "spelregels" die op een beurs gelden en combineert dit met een sterke maar informele manier van aanspreken zodat de potentiŽle klanten voor uw stand zullen stoppen. De bezoeker/klant wordt tijdens een optreden van Richard heel subtiel ontvankelijk gemaakt voor uw boodschap!  Professioneel goochelaar Richard Stooker zorgt voor traffic door middel van op maat gemaakte entertainment in combinatie met een leuke tijd. Wilt u het maximale halen uit uw beursdeelname? Vraag dan goochelaar Richard naar zijn speciale weggeef items! Uw potentiŽle klanten en zelfs concurrenten zullen met uw reclame rond lopen en mensen entertainen!

 

 

RESERVEER NU VOOR 2014 & 2015!

Dit jaar heeft goochelaar Richard al opgetreden op vele beurzen in Nederland, BelgiŽ, Duitsland en Engeland.

Zijn credo is simpel: Verbaas & Verras! 

Het maakt niet uit wat voor beurs het is....Het maakt wel uit wie er optreed en voor traffic zorgt!

Goochelaar Richard Stooker, The corporate magician for the whole World!

 

Meer informatie over Richard is te vinden op zijn eigen website Richard Stooker

 

NIEUW! Wilt u iets nieuws en unieks op uw evenement wat tevens geschikt is voor commerciŽle doeleinden:

3D fotografie. Kijk op www.3Dklik.nl