Beurs Entertainer - Beurs Entertainment

Over Richard Stooker - Beurs Entertainment

Wie is Richard Stooker? Is hij een goede entertainer? Hoe lang is hij al werkzaam? Levert hij kwaliteit?


 

Richard Stooker - Goochelaar en Mentalist

Richard, geboren in Alblasserdam, begon zijn goochelcarriŤre op zijn 17e. Een aantal jaren later, toen hij 20 jaar was, had Richard al vele prijzen op zijn naam staan die hij had gewonnen met verschillende goochelwedstrijden. Richard ging zich steeds meer verdiepen in wat de goochelwereld nog meer te bieden had. Zo werd hij onder andere  lid van de NMU (Nederlandse Magische Unie) en heeft hij vele privť lessen gevolgd bij (inter)nationale top goochelaars waaronder Eugene Burger, Jeff McBride, Richard Ross, Ger Copper en Tommy Wonder. Op zijn 25e was Richard Stooker al professioneel werkzaam als goochelaar en trad hij op bij bruiloften, exclusieve feesten, en zelfs al voor vooraanstaande bedrijven in Nederland. Ook heeft hij deelgenomen aan goochelcongressen en begeleide hij (inter)nationale goochelaars. Sinds de jaren '80 wordt Richard regelmatig gevraagd om mee te helpen met allerlei (goochel)werkzaamheden en ook om optredens te verzorgen in het Magic Art Center te Bennebroek, een locatie die bekend is bij vele goochelaars wereldwijd. Top- goochelaars hebben in het Magic Art Center opgetreden en doen dat nog steeds. Het is en blijft altijd een eer om daar te mogen optreden.

Maar Richard wilde meer naast het goochelen en entertainen. Hij is daarom ook naar de toneelschool (De Trap) in Amsterdam gegaan. Hier heeft hij in 5 jaar heel veel geleerd wat een acteur en presentator moet kunnen en weten. Richard is dan ook regelmatig te zien op televisie in onder andere series, soaps, reconstructies,productverkoop en commercials.

 

Een aantal recensies

 

Beste Richard,

Bedankt voor het mee denken en het entertainen op onze stand. We zijn van mening dat we onze doelstellingen ruimschoots hebben bereikt mede door jouw inzet. Het was verfrissend om te zien hoe jij iedereen die langs onze stand kwam wist te laten stoppen met jouw kunsten. De combinatie van je goochelkunsten met ons product was een prima opstapje voor onze accountmanagers om vervolgens dieper op het product in te kunnen gaan. We waren eerst niet zo overtuigd maar gelukkig hebben we toch je extra goocheltrucjes ingekocht om deze op de beurs uit te delen. Wat een geweldig geheim wapen! De halve beurs was aan het goochelen met onze reclame er op, dit is weer eens wat anders dan een pen en blocknote!   Tot de volgende Beurs!

Michel (Axa verzekeringen)

 

 

Geachte Richard Stooker,

Hierbij wil ik u laten weten dat we zeer tevreden zijn over uw entertainment en werkwijze tijdens onze deelname op de Internationale vakbeurs in Dusseldorf.

Onze doelstelling was om 20% meer naamsbekendheid te genereren wat we koppelden aan het kunnen uitdelen van een uitgebreide zware catalogus voor serieus geÔnteresseerden.

Groot was onze verassing dat we onze doelstelling op de eerste dag al hadden bereikt en we nog 2 beursdagen te gaan hadden! Uiteindelijk hebben we een mooi resultaat geboekt van 37% meer naamsbekendheid ten opzicht van het vorige jaar en hebben we zelfs tijdens de beursdagen al een aantal mooie orders kunnen plaatsen.

Hierbij wil ik u vragen of u beschikbaar bent op de volgende dagen voor een nieuwe campagne.

Wilco (Clipper b.v.)

 

 

Beste Richard,

De goocheltrucjes waren weer geweldig! Het blijft leuk om te zien dat de bezoekers, klanten en zelfs concurrenten de trucjes bij elkaar vertonen! We hadden vorig jaar al veel leuke reacties gehad met het kaarttrucje maar tijdens deze beurs waren de reacties nog beter met je nieuwe trucje! Klanten vragen nu al aan me of je er de aankomende beurs weer bij bent en of je dan weer een nieuw trucje uit zal leggen en mee zal geven! We moeten maar snel even om de tafel gaan zitten voor de aankomende beurs.

Ruud (Vendit b.v.)

 

 

Beste Richard,

Bedankt voor uw entertainment op onze stand. We hebben veel reacties gekregen en zullen aan u denken voor een volgende keer. Met vriendelijke groet, Sharon (DHL)

 

 

RESERVEER NU VOOR 2017 & 2018!

Dit jaar heeft Richard al opgetreden op vele beurzen in Nederland, BelgiŽ, Duitsland en Engeland.

Zijn credo is simpel: Verbaas & Verras! 

Het maakt niet uit wat voor beurs het is....Het maakt wel uit wie er optreedt en voor traffic zorgt!

 

Meer informatie over Richard is te vinden op zijn eigen website www.goochelaar.ws

 

NIEUW! Wilt u iets nieuws en unieks op uw evenement wat tevens geschikt is voor commerciŽle doeleinden: 3D fotografie. Kijk op www.3Dklik.nl